فريبرز دولت آبادي گفت: در همان چند جلسه بود که نوع شخصيت و جاذبه او مرا به شدت تحت تاثير قرار داد و در هر صورت صحبت کردن با مرحوم شيرازي، دلنشين و البته آموزنده بود.
به گفته اين مقام مسوول در سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري البته همه ما با توجه به موقعيت شغلي خود، مرحوم شيرازي را از صميم قلب دوست داشتيم، بنابراين موظفيم که ياد وي را گرامي بداريم.
معاون ميراث فرهنگي، سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري تصريح کرد: همچنين علاوه بر اين بايد فعاليتها، نظرات و خواسته هاي آن مرحوم را زنده و جاري نگاه داريم.
وي با اشاره به اين که حوزه معاونت ميراث فرهنگي از مدت ها پيش برگزاري مراسمي براي بزرگداشت ياد مرحوم شيرازي را پي گيري کرده است اضافه کرد: البته تحليل و جمع بندي ما اين بود که نخستين همايش نقد مرمت با طيفي گسترده تر با دعوت از استادان، صاحب نظران مرمت در ايام بزرگداشت مرحوم شيرازي برگزار شود.
به گفته اين مقام مسوول در سازمان ميراث فرهنگي برگزاري اين همايش کار بديعي بود چرا که در جاي جاي اين مراسم به اقدامات مرحوم شيرازي اشاره مي شد.
دولت آبادي اضافه کرد: البته در نظر داريم اين همايش را به صورت سالانه برگزار و جايزه اي با عنوان جايزه بزرگ استاد مهندس شيرازي براي بهترين کارهاي مرمت و احياء در طول سال اعطاء کنيم.
وي با بيان اين که امروزه شايد به دليل مباحث فني با دستگاههاي ديگر اجرايي، احيا به صورت قانوني صورت مي پذيرد ادامه داد: اين در حالي است که نظرات دکتر شيرازي قدرت ميداني بسيار داشت، به طوري که آن چنان با چالشهاي دستگاههاي اجرايي مواجه نبود، چرا که همه اذعان داشتند، حق با اوست.
وي با اشاره به اين که نبود تجلي اين موضوع در سازمان ميراث فرهنگي بسيار بيشتر است اظهار داشت: استناد به نظرات مرحوم شيرازي در مورد يک موضوع خاص، استدلال و استنباط نهايي است./118
انتهای پیام/